Sollerö IF informerar

av | 2 maj, 2021 | Aktuellt, Sollerö IF

Panta med oss!

Sollerö IF kommer under året att delta i projektet ”Panta mera” som går ut på att konsumenter skänker sin pant till Sollerö IF som lämnar in pant till pantstationer och får ekonomisk ersättning för detta.

Vill du bidra ska du spara din pant och invänta info via vår hemsida och våra sociala medier för mer info om när du kan lämna din pant på Idrottsparken eller när vi kan hämta hemma hos dig.

Vår idrottsverksamhet

Det svänger fort i dessa pandemitider vilket gör det svårt för våra sektioner att planera sin verksamhet. Rodden har igår haft städdag på Lerön där ny räls byggts, bryggor lagts i och man har xat för att kunna dra igång träning med kyrkbåt med Corona-säkert upplägg. Tyvärr är även årets ”Stora Siljansrodden” inställt.

Ni kanske har sett utriggarbåtarna på Siljan? De har redan dragit igång sin träning på öppet vatten och inväntar restriktioner som meddelar om man ska kunna tävla i år eller inte.

Fotbollen fick förra måndagen info om att seriestarter senareläggs till omkring 23 maj och man inväntar nya besked som ska komma den 17 maj. Samtidigt kom info så sent som i onsdags att man nu tillåter match en gång i veckan för barn födda 2002 och senare.

Så det är mycket att ta ställning till som kräver stort ansvar i arbetet med att kunna utöva sin idrott på ett så säkert sätt som möjligt utan att äventyra någons hälsa.

Håll avstånd, håll i och håll ut , så vi kan träna tillsammans igen inom snar framtid!
Och kom ihåg – rörelse och motion är idag viktigare än någonsin i hopp om att stå väl rustad för Covid-19.
All träning som blir av är bra träning – oavsett vad, hur länge och hur intensivt passet än må vara!

Kontakt SIF:
info@solleroif.se www.solleroif.se 0250-22525
Kansliet på Idrottsparken oftast bemannat måndag-fredag kl. 09.00 – 15.00