Sollerö IF informerar

av | 18 apr, 2021 | Aktuellt, Sollerö IF

Siljan Runt 2021

Idag 19 april öppnar anmälan till “Siljan Runt – En motionsrunda på cykel” som vi i år p.g.a. Covid-19 valt att ytta till 11-12 september och då köra under två dagar för att sprida ut antalet deltagare. Vi håller tummarna att många är sugna att genomföra ett Siljan Runt i höstfärger och att pandemin då ska vara över.
Man kan också anmäla sig till #athomeedition2021 där man cyklar på valfri plats någon gång mellan 1 och 13 juni och får den eftertraktade dalahästen hemskickad efter genomfört lopp.
Besök gärna www.siljanrunt.se för mer info.

Inkomstbringande aktiviteter

Våra idrottsverksamheter planerar just nu för att dra igång några aktiviteter som kan ge föreningen intäkter för att täcka årets verksamhetskostnader.
Ett förhandstips till er att spara er pant och planera gärna att köpa ert toapapper av oss! ;)
Mer info kommer!

Motionstips: “Gula stigen”

Våren kommer med stormsteg och det är en härlig tid ute i naturen nu. Covid-19 kan göra att vi håller oss hemma och inomhus, men det är ack så viktigt med frisk luft, motion och rörelse i dessa tider.

Har du inte besökt “Gula stigen” längs öns strandkant så ta gärna en stund och gör det. Sollerön bjuder på fantastisk och blandad natur och Gula stigen funkar lika bra vid soluppgång, solnedgång som mitt på dagen.

Du hittar info och karta om gula stigen på www.solleron.se/sevart/vandra-runt-solleron/

Håll avstånd, håll i och håll ut – så vi kan träna tillsammans igen inom snar framtid!

Kontakt SIF:
info@solleroif.se www.solleroif.se 0250-22525
Kansliet på Idrottsparken oftast bemannat måndag-fredag kl. 09.00 – 15.00