Sollerö IF informerar

av | 5 apr, 2021 | Aktuellt, Sollerö IF

Glad Påsk!

Hoppas ni haft en härlig påskhelg och får ett fint påsklov nu med ljusare dagar och förhoppningsvis med massa sol och varmare dagar.

Vår idrottsverksamhet

Fotbollsplanerna har i stort sett tinat fram och det börjar dra ihop sig för att väcka gräsytorna till liv och förhoppningsvis kan vi inom kort lägga i båtar för att börja träna på vatten. Covid-19 med gällande restriktioner gör det osäkert kring hur idrotten kommer kunna bedrivas denna säsong, men vi tränar på för att vara redo när matcher och tävlingar drar igång.

Siljan Runt 2021

Förra veckan har Siljan Runt-kommittén och Huvudstyrelsen beslutat att flytta årets upplaga av Siljan Runt till helgen 11-12 september. Detta p.g.a. Covid-19 och gällande restriktioner som gör det alldeles för osäkert att kunna genomföra ett lopp i juni. Vår förhoppning är att omständigheterna ska vara annorlunda i september så vi kan genomföra ett lopp som är 100% tryggt och säkert för både cyklister, funktionärer och hela Sollerön som samhälle

Avverkning Idrottsparken

Det timmer och upplag som ska flisas ska inom kort forslas bort från parken. Tills dess vill vi uppmana er att vara försiktiga och absolut inte klättra i dessa högar!

Medlemskap

Fakturor har nu gått ut till de som var medlemmar 2020. Om du inte är medlem och önskar bli så gå in på vår hemsida www.solleroif.se och klicka på medlem, mata in dina uppgifter så får du en faktura.

Håll avstånd, håll i och håll ut

så hjälps vi alla åt till att stoppa Covid-19 så vi kan träffas och vara aktiva tillsammans igen!