Valborgsfirande i Gesunda 2021

av | 19 apr, 2021 | Aktuellt

Välkommen till Gesunda bystuga. Under rådande omständigheter har vi valt att göra en variant på det traditionella valborgsfirandet.
Istället för att samla alla runt en eld, vill vi samla många småeldar runt oss. Vi vill därför uppmana er som bor i Gesunda/Sollerösocken att under valborgskvällen tända en eller flera marschaller/eldkorgar vid vägen utanför ert hus. Det kommer även att tändas marschaller/eldkorgar vid bystugan, som kommer att vara utgångspunkt för tipspromenad (30 kr för vuxna).
Även lotter finns till försäljning.

En tipspromenad med vuxen och barnfrågor kommer att sitta uppe kl. 16.00-20.00. Välj själv när och hur du tar dig runt tipspromenaden! Gå, cykla, löp, rulla? Du bestämmer! Lotter och tipspromenadstalonger finns vid bystugan. Vinnarna i tipspromenad och lotteri kommer att kontaktas via telefon samt annonseras på facebook och på www.gesunda.se

Betalning sker helst med swish men möjlighet till kontant betalning kommer att finnas. Alla intäkter går oavkortat till Bystugeföreningen.

Varm dryck serveras vid starten!

OBS! Avhämtning av nya tavlan sker vid bystugan (värde 1 500 kr) till alla som investerat 1 000 kr eller mer till ”Utvecklingsfonden för Gesunda by- stugeförening” Swish 1236716773 eller bankgiroinbetalning till: 5503-8236

Välkommen till gemytliga Gesunda!