Sollerö IF informerar

av | 21 mar, 2022 | Aktuellt, Sollerö IF

På gång i verksamheten

Skidsektionen inledde säsongen på Gesundaberget med stavgång och avslutades nyligen på Parken med medalj och blåbärssoppa. Trots ganska snöfattig vinter har de flesta träningarna genomförts på Sollerön vilket är kul. Ny spårmaskin har införskaffats vilket bidragit till bättre spår, skidkläder har köpts och så roligt att ännu fler barn vill vara med och åka skidor. Tack alla ledare, barn, föräldrar och ideella krafter för denna vinter.

Fotbollsektionen har lag som tränat hela vintern, några har precis dragit igång och de yngsta lagen väntar lite till innan de startar upp sin verksamhet. Gemensam upptakt för hela sektionen planeras, nya kläder ska snart beställas och motionsfotboll för alla åldrar har startats upp på fredagar i Logen kl 18. Kom och ha kul.

Damlaget knep tillslut en plats i Damer div 3 Norra, kommande säsong, så nu får ni heja fram dem då de möter flera nya motståndarlag. En av tjejerna som spelar i damlaget, Embla Bondeson har under helgen representerat Dalalaget flickor -05 i Sundsvall så stort grattis och lycka till.

Roddsektionen där har småbåtsroddarna tränat hela vinter och aktiverar just nu skolbarn i Mora för att väcka deras intresse för rodden. De genomför ett skolmästerskap med final på Parken 10 maj.

Kyrkbåtsrodden har legat i träda under pandemiåren men nu smyger den snart igång.

Pink Gloves Boxing har denna termin 20 deltagare som träffas två gånger i veckan på Parken. Träningen består av cirkelträning så alla kan träna tillsammans oavsett nivå. Så mycket skratt, svett, pannben och ny energi på 60 minuter är helt magiskt.

Pensionärsgymnastik på onsdagar kl. 14, herrar som damer är hjärtligt välkomna. Övningarna kan göras sittandes på en stol för att det ska passa alla. Rörlighet och styrka är grunden och hela kroppen gås igenom. Alla deltar utifrån sin nivå.

Renovering på Parken har äntligen kommit till de sista detaljerna i de nya omklädningsrummen vilket kommer att ge ett stort lyft till hela anläggningen och framförallt för våra aktiva.

100-års jubileum planeras för fullt. Har du idéer och förslag på hur vi kan hylla denna anrika förening så hojta till.

Fyll på din energi med frisk luft och vårsol!