Sollerö IF informerar

av | 17 maj, 2021 | Aktuellt, Sollerö IF

Vår verksamhet och Covid-19

Som vi tidigare nämnt har vi valt att köra två Siljan Runt-lopp i år. Ett där man cyklar på valfri plats mellan 1-13 juni och sen är vår förhoppning att ordinarie lopp med start och mål på Sollerön ska kunna genomföras 11–12 september.

Småbåtsroddarna hoppas kunna delta i några tävlingar i år då det förra året inte kördes några tävlingar p.g.a Covid-19. Men tyvärr är Stora Siljansrodden i kyrkbåtsrodd inställd även i år. Gå in på vår hemsida för mer info om småbåtsrodd och kyrkbåtsrodd. Det är aldrig för sent att prova denna härliga sport med drag på vår vackra sjö!

Fotbollen inväntar nya besked denna vecka och har förhoppning att serier ska kunna starta 1 juni och då till publik som kan avnjuta fotboll på Idrottsparken igen. Ni vet väl om att vi i år har 5 lag i ungdomsserien och ett seniordamlag i div 4 för första gången sedan 90-talet! På vår hemsida hittar ni alla lags sidor med spelschema etc.

Så fortsätt följ restriktioner och rekommendationer så vi inom kort kan träffas igen och njuta av idrotten.

Vi söker sponsorer

Inom kort kommer du även kunna ta del av de sponsorpaket som Sollerö IF erbjuder. Där kan du som företagare eller privatperson välja att gå in som sponsor till föreningen.

KOM IHÅG ATT SPARA PANTEN FÖR ATT SKÄNKA DEN TILL SOLLERÖ IF!

All träning som blir av är bra träning – oavsett vad, hur länge och hur ofta!