Valborgsfirande i Gesunda

Under rådande omständigheter har vi valt att göra en variant på det traditionella valborgsfirandet. Istället för att samla alla runt en eld, vill vi samla många små eldar runt oss.

Vi vill därför uppmana er som bor i Gesunda att under valborgskvällen tända en eller flera marschaller/eldkorgar vid vägen utanför ert hus. Det kommer även att tändas marschaller/eldkorgar vid bystugan, som kommer att vara utgångspunkt för tipspromenad och lotteri.

En tipspromenad med vuxen och barnfrågor kommer att sitta uppe kl. 14.00-21.30. Välj själv när och hur du tar dig runt tipspromenaden! Gå, cykla, löp, rulla? Du bestämmer! Du hittar tipspromenadtalonger på baksidan av det utdelade bladet. Fler finns att hämta vid bystugan.

Vinnarna i tipspromenaden och lotteri kommer att dras den 1/5 och kommer redovisas vid Rent i Byn-samlingen den 1/5 klockan 14.30 vid bystugan. De som inte närvarar kommer att kontaktas via telefon samt annonseras på facebook, vid bystugan och analog anslagstavla.

Betalning sker helst med swish, men möjlighet till kontant betalning kommer att finnas. Lottpris 10 kr. Tipspromenadpris minst 20 kr för vuxna, 10 kr för barn. Alla intäkter går oavkortat till bystugeföreningen.

Vi hoppas att vi ses på de marschallupplysta vägarna på valborgskvällen!

Väl mött/Nord-i-byn

GESUNDA BYSTUGEFÖRENING